Tată fericit -
Bărbat împlinit

Programul “Tata Fericit – Bărbat Împlinit” este un curs cu 9 module de dezvoltare personală și coaching transformator, folosind analiză tranzacțională, dedicat taților moderni.

DESPRE MINE

Cine sunt eu și cum mi-a venit idea programului, ce vă ofer?

Sunt Vasi Ciolpan – om, coach, tată. Și, da, zâmbesc când spun asta pentru că mă definesc ca “om”, în toată accepțiunea cuvântului – cu slăbiciuni și tipare, cu aspirații și eforturi pentru atingerea lor.

Sunt coach certificat din 2018 și lucrez cu oamenii în această calitate de aproximativ 4 ani. Mă definește acest rol pentru că, în fapt, dintotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oamenii și am făcut-o, din pozițiile pe care le-am ocupat în decursul vieții mele profesionale.

Adresat taților care vor să se bucure mai mult de manifestarea și împlinirea bărbatului in familie, acum in vremuri neprietenoase și provocatoare pentru manifestarea în cuplu și mediu familial. Fiecare din temele programului vor venii cu conștientizări si instrumente practice pentru tati in explorarea complexei dinamici de cuplu, parenting, relații familiale și dezvoltare personală. 

Întâlnirile au fost create sa se desfășoare experiențial, în cadrul de grup de coaching, într-un mediu confidențial, folosind elemente de analiză tranzacțională. Sigur, deschis, primitor și confortabil pentru discuții pe temele date, atât între tați cât și între aceștia și facilitator. 

În timpul întâlnirilor, fiecare participant va contribui cu experiența personală la înțelepciunea grupului și va beneficia de contribuția celorlalți.

Notă: Am limitat numărul de participanți la maxim 12 persoane.

Am decis să lucrez cu o grupă mai mică pentru că îmi doresc să avem timp suficient să ne cunoaștem și să ne conectăm ca să putem lucra eficient împreună.

INVITATI SPECIALI

Irina Ciureanu

De-a lungul ultimilor 15 ani, am obținut multiple formări și specializări în psihologie și psihoterapie, astfel încât reușesc să înțeleg provocările personale și profesionale cu care se confruntă oamenii secolului XXI.
https://irina.ciureanu.ro/

Diana Vijulie

Sunt psiholog, instructor certificat în disciplină pozitivă, utilizez în lucrul meu și elemente de terapie prin artă, pe care le-am aprofundat în cadrul colaborării mele cu American Art Therapy Association, și psihoterapeut în formare în Analiză Tranzacționale la Yorkshire Training Center Romania și Psihoterapia integrativă a copilului și adolescentului, și ca terapeut de cuplu împreună cu The Gottman Institute.
http://dianavijulie.ro/despre-mine/

Marian Opran

Mi-am început practica privată în 2012 ca Master Practitioner NLP™ și NLP Coach™. În iulie 2015 am devenit unul dintre primii "Specialiști în activitatea de coaching" iar în 2022, după 9 ani de formare și peste 1.000 de ore de training în Analiză Tranzacțională am obținut “Diploma in TA Applications”. Combin tehnici de NLP și AT atât în sesiunile mele de coaching individual cât și în cele de consiliere de cuplu.
https://marianopran.coach/

MODULE PE CARE LE VOM PARCURGE ÎMPREUNĂ

Acesta se desfășoară pe parcursul a 9 module bine structurate, fiecare dintre ele abordând aspecte-cheie ale experienței bărbatului în societatea actuală: de la explorarea conceptelor de masculinitate modernă, trecând prin dinamica relațiilor de cuplu și ajungând la gestionarea echilibrului dintre viața profesională și cea personală.

1
Explorarea masculinitate moderne

Facilitarea conversațiilor despre masculinitatea modernă, ieșirea din stereotipuri și încurajarea taților să imbrățiesze o mai nuanțată și holistică accepțiune a bărbăției.

11 Martie 2024

2
Obiective și creșterea personală

Voi ajuta tații sa își aleagă și să își atingă  obiectivele personale și familiale, primordial focusat pe împlinirea și întregirea sensului său în familie, atât ca tată cât și ca bărbat.

25 Martie 2024

3
Transformarea bărbatului în tată

Dezbateri despre impactul devenirii bărbatului în tată și impactul acestor transformări asupra identității personale, încrederea în sine sin în general a stării de bine prin împărtășirea experiențelor și startegiilor personale pentru a menține și cultivă prezența bărbatului în creșterea copiilor.

9 Aprilie 2024

4
Tipuri de cupluri

Grijă pentru conexiunea emoțională- va oferi tehnici de cultivare a intimității emoționale și a comunicării deschise între parteneri susținând un mediu iubitor alături de partenera funcție de tipul de cuplu. - Invitat: Irina Ciureanu-  Psihoterapeut

23 Aprilie 2024

5
Tranziția spre Părinte

Discută impactul de a deveni părinte asupra relației de cuplu, abordând schimbările în roluri, priorități și intimitate. Oferă îndrumări privind navigarea acestei tranziții, păstrând în același timp parteneriatul. - Invitat : Diana Vijulie - Psiholog si psihoterapeut, consilier de cuplu Gottmann

7 Mai 2024

6
Provocări și Conflicte

Examinează provocările comune cu care se pot confrunta cuplurile, inclusiv conflictele privind stilurile de creștere a copiilor, finanțele și gestionarea timpului. Oferă instrumente pentru o comunicare eficientă și rezolvarea conflictelor. Invitat: Opran Marian - Specialist in activitatea de coaching

14 Mai 2024

7
Limbajele Iubirii și Conexiunea Emoțională către Intimitate și Romantism

Explorează conceptul limbajelor iubirii pentru a ajuta tații să înțeleagă nevoile emoționale ale partenerilor lor și să-și întărească legătura. Discută modalități de menținere a intimității și romantismului în relație, în ciuda provocărilor aduse de creșterea copiilor, și oferă sfaturi pentru menținerea scânteii vii.

21 Mai 2024

8
Îmbogățirea Relației și Distribuția Sarcinilor, Gestionarea Gospodăriei

Explorează modalități de consolidare a legăturii dintre parteneri, inclusiv idei pentru serile de întâlniri, exerciții de comunicare și cultivarea intimității emoționale. Discută strategii pentru o distribuție echitabilă a sarcinilor între parteneri și oferă sfaturi pentru simplificarea sarcinilor casnice în vederea reducerii stresului și îmbunătățirii eficienței.

28 Mai 2024

9
Echilibrul dintre Viața Profesională și Personală. Îngrijirea Propriei Persoane și Gestionarea Stresului

Discută strategii pentru menținerea unui echilibru sănătos între viața profesională și cea personală, stabilirea limitelor și gestionarea cerințelor carierei, fiind în același timp prezent pentru familie. Evidențiază importanța îngrijirii de sine pentru tați, subliniind practici precum exercițiile fizice, meditația, hobby-urile și alocarea timpului personal pentru reîncărcare.

11 Iunie 2024

Prima Sesiune are loc pe 11 Martie 2024.

Întâlnirile se vor desfășura on-line, pe platforma ZOOM, între orele 17:30 și 21:30.

Împreună vom traversa toate etapele necesare, pentru a atinge obiectivul stabilit, în condiții de perfect echilibru mental și sufletesc. 

+4 0751 892 346

Sună acum!

Participantii primesc bonus o sedinta de coaching in valoare de 300 Lei

LA CE VĂ PUTEȚI AȘTEPTA

În cadrul programului, veți experimenta:

Conștientizare Profundă

Vă vom ajuta să vă cunoașteți mai bine și să înțelegeți nevoile și dorințele dumneavoastră în relație.

Instrumente Practice

Vom oferi instrumente și strategii practice pentru a vă îmbunătăți relația cu partenera și copiii dumneavoastră.

Susținere de Grup

Veți fi înconjurat de alți tătii care trec prin experiențe similare și veți putea învăța și din experiența lor.

Mediu Deschis și Primitor

Întâlnirile noastre au loc într-un mediu sigur și confortabil, unde puteți discuta deschis și sincer.

COACH ACREDITAT DIN 2018

0 +

Tați fericiți

0 +

Ani de experiență

0

Module

0 %

Feedback pozitiv

Ceea ce pot garanta este că oricine intră în camera
Trasformatorului, iese transformat!