Ne-a făcut plăcere
să lucrăm împreună!​

TESTIMONIALE

Ce spun cei cu care
am lucrat, despre mine?

Vasi este unul dintre primii absolvenți ai școlii de coaching pe care am lansat-o în 2016. Încă de la început am fost surprins de entuziasmul pe care un om cu experiența lui de viață îl avea pentru a se cunoaște și a-și crește performanța. Pe parcurs l-am admirat și pentru curajul și înțelepciunea de care dă dovadă când își ia deciziile. Ne leagă de 6 ani o strânsă prietenie bazată de respect reciproc și încredere că drumul pe care am apucat-o în noua carieră este cel mai potrivit pentru amândoi.
Marian Opran
Formator ”Magic Coaching"
I started working with Vasi at one of my lowest points. I was dealing with several mental health issues that significantly impacted my day-to-day life. Joining the program was a no brainier as Vasi is way more than a therapist/coach( I don’t really know how you identify yourself so feel free to change it). I found in Vasi a kind and caring friend that not only understood my feelings but also provided me with invaluable advice and guidance. During the program, I learned so much about myself. I learned how to accept my feelings and how to deal with them, how to take steps towards my goal without self-sabotaging my progress, and many more. My biggest achievement while working with Vasi was developing self-love for which I cannot thank and further recommend Vasi enough. He is unbiased, open-minded, and won’t try to mansplain things or involve religion as a way of understanding life. PS: he’s also extremely funny so bonus points for that The process is worth it, the program is extremely well designed, and Vasi is the right person to take this journey with.
Alexander D.
Formator ”Magic Coaching"
Vasi este coachul nostru de familie! Eu și soțul meu avem o familie superba, împlinită și avem trei copilași sănătoși și ne iubim tare mult. Vasi ne-a ajutat foarte mult în perioadele mai puțin frumoase din viata nostra. El ne-a fost alături prin sedinte de cuplu sau pentru mine în momentele când tatăl meu a fost internat în spital și medicii nu-i mai dădeau șanse iar mai apoi după moartea lui i-a ajutat și oe copilași sa treacă mai ușor peste moartea bunicului. Consider ca este vital sa ai un coach în care sa ai încredere. Viata este mai ușoară și mai simpla prin faptul ca e cineva acolo sa iti pună claritate in minte și în suflet. Îl recomand cu drag atat eu cat si sotul meu. Este făcut pentru asa ceva!
Mariana P.
Mama
Vasi m-a ajutat intr-o perioada trista a vieții mele sa trec peste moartea mamei mele. Atunci l-am cunoscut. Ca sa imi ocup timpul cu altceva m-am decis sa facă scoala de șoferi. Am avut o problema cu gestionarea emoțiilor la examenul pentru obținerea permisului de conducere: acasă făcea 25 sau 26 de raspunsuri corecte iar la examen , din cauza emotiilorcare ma copleseau reuseam 10 sau 11 răspunsuri corecte. La examenul scris, după ce am picat de doua ori , am decis sa lucrezi nou cu Vasi pentru ca el m-a ajutat enorm în trecut. Am lucrat CORE TRANSFORMATION, o tehnica scurtă care mi-a identificat resursele de care aveam nevoie sa trec examenul. După 2 sedinte am simțit ca pot sa fac asta! La examen am reușit sa.imi controlez emotiile și sa ma concentrez pe reușită și am luat sala cu 25 de puncte din 26. La examenul practic de condus , Vasi a fost acolo, m-a încurajat ba chiar a venit cu mine la examen și am luat "orasul" din prima. Pentru asta îi sunt recunoscătoare. Este un suflet minunat! Îl recomand cu toată caldura.